Mijn favorieten

Nieuwbouwprojecten

De gemeente Grave is doorlopend in ontwikkeling. Diverse nieuwbouwprojecten brengen de historische vestingstad nieuwe bewoners en levendigheid. Met nieuwe, eigentijdse woningen die van alle gemakken voorzien zijn. WOON Makelaars is op de hoogte van het aanbod en toekomstige ontwikkelingen. Op dit moment hebben we de volgende nieuwbouwprojecten in portefeuille:


-    Waterlinie Grave: Gelegen aan de haven en aan de rand van het historische centrum van Grave
     (koopwoningen)
-    IamGrave: op het terrein van het oude Maaszicht, aan de Oude Haven (koop- en huurwoningen)
-    Hof van Esteren: in kerkdorp Escharen, aan de Graafschedijk en de Beerschemaasweg (koopwoningen)

Waterlinie

In de Gelderlander van 3 januari 2019 stond een artikel over de bouw van de woningen achter Catharinahof, het plan "Wonen aan de Vesting" en de metamorfose van het bedrijventerrein Wisseveld. De verwachting is dat de woningen van "Wonen aan de Vesting" in het derde kwartaal van 2019 in de verkoop gaan. En dat is mooi nieuws!
Mocht u al een voorkeur hebben voor een type woning (rij, hoek, tweekapper of patiowoning), geef dit dan gerust vrijblijvend aan ons door. U kunt hier verder geen rechten aan ontlenen maar het geeft ons de mogelijkheid in de toekomst gerichter met u te communiceren.

De Gelderlander 03-01-2019

Waterlinie Grave is een mooi, nieuw woongebied aan de rand van Grave dat gefaseerd wordt gerealiseerd. Hieronder is te zien in welke deelgebieden het totale plangebied is opgedeeld. Op dit moment is het eerste deelgebied (geel op de kaart) met de naam Bastion gerealiseerd.Bastion
Alle 22 woningen hebben een eigen, unieke uitstraling en een eigen parkeerplaats op het bijbehorende parkeerterrein. Zo ontworpen dat ze helemaal passen bij het historische karakter van de vestingstad.Wonen aan de Vesting
De planontwikkeling van dit gebied ten westen van Catharinahof (groen op de kaart) is inmiddels gestart. In Wonen aan de Vesting zullen 51 woningen worden gebouwd die qua grootte en uitstraling vergelijkbaar zullen zijn met de woningen in het project Bastion. Dit deelgebied zal naar verwachting het derde kwartaal 2019 in verkoop gaan.


Interesse!  Meld u aan.
U kunt zich alvast bij WOON Makelaars in laten schrijven om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling, loop gerust even binnen of meldt u aan met het Contact formulier onderaan deze pagina. Geef bij Opmerkingen wel aan in welk nieuwbouw project(en) u geïnteresseerd bent en in welk type woningen. 
Prinsenstal
Prinsenstal Vastgoed gaat de Prinsenstal in Grave herontwikkelen.Het oude bejaardenhuis Maaszicht staat alweer enkele jaren leeg, voor de herontwikkeling zal alles onder de rode pannen behouden blijven. De rest wordt gesloopt of gedeeltelijk gesloopt en hergebruikt.
Er worden hier niet alleen nieuwe woningen gebouwd maar ook een nieuw stukje stad gemaakt, waar de nieuwe bewoners met veel plezier wonen werken en vertier hebben.
Er komen woningen voor de jeugdige ouderen. Maar zeker ook een flink aantal betaalbare woningen voor jongeren waarop je huurtoeslag kunt aanvragen; ook op de mooiere locaties zoals boven op The Flat. "I am Grave" wordt de ideale woon- en leefplek voor mensen die graag een actieve rol willen spelen bij het inrichten van hun eigen leven. Die delen als het nieuwe bezit zien en het heft in eigen handen nemen en dus ook van hun woonomgeving.
 
Woningaanbod
 
De Wijnberg

 • 31 loft/appartementen
 • Vanaf ca. 50 tot 110 m2 woonoppervlakte
 • Aan de Oliestraat / Brugstraat en Prinsenstal

Stadswonen en werken

 • 3 ruime stadswoningen
 • Poortwoning
 • Wonen/werken woning
 • Vanaf ca. 70 tot 150 m2 woonoppervlakte
 • Aan de Brugstraat
Prinsenstal

 • 2 woningen in de Oude Haven te herbouwen
 • Ca. 145 m2 woonoppervlakte per woning
 • Aan de Prinsenstal
The Flat

 • Appartementen & loftwonen van compact tot zeer ruim
 • Veel met prachtig uitzicht en penthouses, ook betaalbaar voor de jeugd
 • 35 appartementen & loftwoningen vanaf ca. 60 t/m 150 m2 woonoppervlakte
 • Aan de Prinsenstal

  Appartementen Oude Haven

 • 7 luxe appartementen op de kop van de Oude Haven
 • Vanaf ca. 60 tot 85 m2 woonoppervlak
 • Aan de Brugstraat

Appartementen aan de Oliestraat

 • 8 appartementen
 • Ca. 70 m2 woonoppervlak
 • Aan de Oliestraat

Interesse!  Meld je aan
Heb jij een frisse kijk op wonen en ben je op zoek  naar een woning?
Schrijf je dan alvast in bij WOON Makelaars en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkeling, loop gerust even binnen of meld je aan met het Contact formulier onderaan deze pagina. Geef bij Opmerkingen wel aan in welk nieuwbouw project(en) je geïnteresseerd bent en in welk woningtype.

Naarmate de plannen vorderen wordt je door "I am Grave" uitgenodigd om als  toekomstige bewoner mee te praten over de plannen, voorbereiding en uiteindelijk de realisatie van je eigen woning met zijn omgeving.
Hof van Esteren in Escharen

In de kern Escharen, op de kruising van de Beerschemaasweg en de Graafschedijk is nieuwbouwplan "Hof van Esteren" in ontwikkeling. Het nieuwbouwplan vormt een logische voortzetting van de bestaande bebouwingsstructuur van Escharen, zowel vanuit stedenbouwkundig oogpunt als vanuit architectonisch oogpunt bezien. 
Het totale plan, ontworpen door stedenbouwkundig bureau Pouderoyen te Nijmegen, biedt grondgebonden woningen en kavels in diverse woningtypen en prijsklassen. 

Fase 1:19 woningen
Alle woningen in deze fase zijn inmiddels gebouwd en opgeleverd.


Fase  Verkoop bouwkavels

Op woensdag 19 december 2018 is de verkoop van 6 bouwkavels aan de Graafschedijk in project Hof van Esteren in Escharen gestart. De inschrijvingstermijn is inmiddels gesloten. Onderstaand  meer informatie over deze kavels.
Er komen aan de Beerschemaasweg in 2019 mogelijk ook een aantal bouwkavels te koop.  Heeft u interesse in een bouwkavel, meld u zich dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina of neem direct Contact met ons op.
 
Bekijk alvast de bouwkavels op de website of ga eens langs op de locatie aan de Graafschedijk! De kavels zijn namelijk al uitgezet.

 
Vanaf € 139.500 von
 
Op een kavel kunt u  in overleg met onze bouwkavelcoach een woning (laten) realiseren. Al uw wensen en eisen kunt u erin verwerken. De perceeloppervlaktes van de bouwkavels variëren van 500 m2 tot 759 m2.
 


Fase 2: 13 woningen

START VERKOOP WONINGEN HOF VAN ESTEREN 2e FASE
Vrijdag 5 april 2019 start de verkoop van 13 woningen in project Hof van Esteren in Escharen.
Je bent die dag van harte welkom tussen 15.00 – en 17.00 uur op ons kantoor om het Woon!magazine en de volledige prijslijst op te halen.
Vanaf die dag, 15.00 uur is het mogelijk om je online in te schrijven voor de bouwnummer(s) van je voorkeur. Maandag 15 april, 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna worden uit alle inschrijvingen de bwounummers toegewezen aan de meest geschikte kandidaten. Definitieve verkoopprijzen per bouwnummer worden vlak voor start verkoop vastgesteld.
Bekijk het aanbod en de plattegronden van de verschillende woningtypen alvast op de website: www.hofvanesteren.nl  Alle woningtypen bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden zodat je helemaal jouw ideale nieuwe thuis kunt creëren.
Interesse!  Meld je aan.
Je kunt je bij WOON Makelaars in laten schrijven om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van dit project, loop gerust even binnen of meld je aan met het Contact formulier onderaan deze pagina. Geef bij Opmerkingen wel aan in welk nieuwbouw project(en) je geïnteresseerd bent en in welk woningtype.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring