Mijn favorieten

Nieuwbouwprojecten

De gemeente Grave is doorlopend in ontwikkeling. Diverse nieuwbouwprojecten brengen de historische vestingstad nieuwe bewoners en levendigheid. Met nieuwe, eigentijdse woningen die van alle gemakken voorzien zijn. WOON Makelaars is op de hoogte van het aanbod en toekomstige ontwikkelingen. Op dit moment hebben we de volgende nieuwbouwprojecten in portefeuille:


-    Waterlinie Grave: Gelegen aan de haven, aan de rand van het historische centrum van Grave (koopwoningen)
-    IamGrave: op het terrein van het oude Maaszicht, aan de Oude Haven (koop- en huurwoningen)
-    Hof van Esteren: in kerkdorp Escharen, aan de Graafschedijk en de Beerschemaasweg (koopwoningen)

Waterlinie
Waterlinie Grave is een mooi, nieuw woongebied aan de rand van Grave dat gefaseerd wordt gerealiseerd. Hieronder is te zien in welke deelgebieden het totale plangebied is opgedeeld. Op dit moment wordt het eerste deelgebied (geel op de kaart) met de naam Bastion gerealiseerd.Bastion
Het project wordt in twee fasen gerealiseerd: de eerste fase van 6 woningen is inmiddels opgeleverd, de resterende 16 woningen zijn uiterlijk in juni 2018 gereed. Allemaal met een eigen, unieke uitstraling en een eigen parkeerplaats op het bijbehorende parkeerterrein. Zo ontworpen dat ze helemaal passen bij het historische karakter van de vestingstad.Wonen aan de Vesting
De planontwikkeling van dit gebied ten westen van Catharinahof (groen op de kaart) is inmiddels gestart. In Wonen aan de Vesting zullen 40 tot 50 woningen worden gebouwd die qua grootte en uitstraling vergelijkbaar zullen zijn met de woningen in het project Bastion. Dit deelgebied zal naar verwachting eind 2018 in verkoop worden genomen. 

Interesse!  Meld u aan.
U kunt zich alvast bij WOON Makelaars in laten schrijven om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling, loop gerust even binnen of meldt u aan met het Contact formulier onderaan deze pagina. Geef bij Opmerkingen wel aan in welk nieuwbouw project(en) u geïnteresseerd bent. 
Prinsenstal
Prinsenstal Vastgoed gaat de Prinsenstal in Grave herontwikkelen.Het oude bejaardenhuis Maaszicht staat alweer enkele jaren leeg, voor de herontwikkeling zal alles onder de rode pannen behouden blijven. De rest wordt gesloopt of gedeeltelijk gesloopt en hergebruikt.
Er worden hier niet alleen nieuwe woningen gebouwd maar ook een nieuw stukje stad gemaakt, waar de nieuwe bewoners met veel plezier wonen werken en vertier hebben.
Er komen woningen voor de jeugdige ouderen. Maar zeker ook een flink aantal betaalbare woningen voor jongeren waarop je huurtoeslag kunt aanvragen; ook op de mooiere locaties zoals boven op The Flat. "I am Grave" wordt de ideale woon- en leefplek voor mensen die graag een actieve rol willen spelen bij het inrichten van hun eigen leven. Die delen als het nieuwe bezit zien en het heft in eigen handen nemen en dus ook van hun woonomgeving.
 
Woningaanbod
 
De Wijnberg

 • 31 loft/appartementen
 • Vanaf ca. 50 tot 110 m2 woonoppervlakte
 • Aan de Oliestraat / Brugstraat en Prinsenstal

Stadswonen en werken

 • 3 ruime stadswoningen
 • Poortwoning
 • Wonen/werken woning
 • Vanaf ca. 70 tot 150 m2 woonoppervlakte
 • Aan de Brugstraat
Prinsenstal

 • 2 woningen in de Oude Haven te herbouwen
 • Ca. 145 m2 woonoppervlakte per woning
 • Aan de Prinsenstal
The Flat

 • Appartementen & loftwonen van compact tot zeer ruim
 • Veel met prachtig uitzicht en penthouses, ook betaalbaar voor de jeugd
 • 35 appartementen & loftwoningen vanaf ca. 60 t/m 150 m2 woonoppervlakte
 • Aan de Prinsenstal

  Appartementen Oude Haven

 • 7 luxe appartementen op de kop van de Oude Haven
 • Vanaf ca. 60 tot 85 m2 woonoppervlak
 • Aan de Brugstraat

Appartementen aan de Oliestraat

 • 8 appartementen
 • Ca. 70 m2 woonoppervlak
 • Aan de Oliestraat

Interesse!  Meld je aan
Heb jij een frisse kijk op wonen en ben je op zoek  naar een woning?
Schrijf je dan alvast in bij WOON Makelaars en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkeling, loop gerust even binnen of meld je aan met het Contact formulier onderaan deze pagina. Geef bij Opmerkingen wel aan in welk nieuwbouw project(en) je geïnteresseerd bent.

Naarmate de plannen vorderen wordt je door "I am Grave" uitgenodigd om als  toekomstige bewoner mee te praten over de plannen, voorbereiding en uiteindelijk de realisatie van je eigen woning met zijn omgeving.
Hof van Esteren in Escharen
In de kern Escharen, op de kruising van de Beerschemaasweg en de Graafschedijk is nieuwbouwplan "Hof van Esteren" in ontwikkeling. Het nieuwbouwplan vormt een logische voortzetting van de bestaande bebouwingsstructuur van Escharen, zowel vanuit stedenbouwkundig oogpunt als vanuit architectonisch oogpunt bezien. 
Het totale plan, ontworpen door stedenbouwkundig bureau Pouderoyen te Nijmegen, biedt grondgebonden woningen en kavels in diverse woningtypen en prijsklassen. 

Fase 1:19 woningen
Alle woningen in deze fase zijn inmiddels gebouwd en opgeleverd.

Fase 2: 13 woningen
De voorbereidingen voor de 2e fase zijn in volle gang. In deze fase komen 13 woningen variërend van 2 hoekwoningen, 3 tussenwoningen en 8 tweekappers.De verkoop gaat naar verwachting eind augustus 2018 van start.

Interesse!  Meld u aan.
U kunt zich alvast bij WOON Makelaars in laten schrijven om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling, loop gerust even binnen of meldt u aan met het Contact formulier onderaan deze pagina. Geef bij Opmerkingen wel aan in welk nieuwbouw project(en) u geïnteresseerd bent.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring