Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Grave 5361

I am Grave - Loft26

5361 Grave

Omschrijving

Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site  iamgrave.nl.

De eerste ronde van inschrijven op een woning naar keuze loopt van 10 t/m 29 maart 2020.

I AM GRAVE-LOFT26
20 appartementen & loftwonen van compact tot zeer ruim
10 appartementen gelijkvloers (app. 4 en 6 t/m 14)
Vanaf ca. 60 t/m 185 m2 woonoppervlakte
Veel met prachtig...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.500,- tot € 685.000,- Gebruiksoppervlakte 67 m² t/m 181 m² Inhoud 200 m³ t/m 450 m³ Start Verkoop 10-03-2020 Aantal kavels 20 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site  iamgrave.nl.

De eerste ronde van inschrijven op een woning naar keuze loopt van 10 t/m 29 maart 2020.

I AM GRAVE-LOFT26
20 appartementen & loftwonen van compact tot zeer ruim
10 appartementen gelijkvloers (app. 4 en 6 t/m 14)
Vanaf ca. 60 t/m 185 m2 woonoppervlakte
Veel met prachtig uitzicht en penthouses, ook betaalbaar voor de jeugd
Met eigen parkeerplaats
Aan de Prinsenstal
Start bouw: september 2020
Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2022

De flat van het voormalige Maaszicht wordt afgetopt en getransformeerd naar karaktervolle pakhuizen. Met “on top” 6 penthouses waaronder een aantal ook bereikbaar voor jongeren. Ook hier worden oude en karaktervolle elementen behouden tijdens de transformatie naar hedendaagse en eigentijdse lofts/appartementen. De woningen in Loft26 zijn ruim van opzet, tot zelfs ca. 185 m2. Met de ligging aan de Oude Haven en ruime balkons, (dak)terrassen heb je een mooi uitzicht en bovenin is het uitzicht over de maas en de daken van Grave adembenemend. Voor deze appartementen zijn je eigen woonwensen nog bespreekbaar.

Geweldig wonen met alle luxe doe je in Loft26 Grave.
Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site iamgrave.nl
De eerste ronde van inschrijven op een woning naar keuze loopt van 10 t/m 29 maart 2020.
In de opvolgende week zal de toewijzingen geschieden en je krijgt hiervan uiterlijk op 3 april bericht.
Hierna worden de verkoop gesprekken ingepland.

ALGEMEEN
Alle woningen in Loft26 Grave zijn met de lift bereikbaar
Bij elke woning zit 1 parkeerplaats in het parkeerhof Noord
De woningen zijn gasloos
De woningen worden voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur, zie hiervoor de technische omschrijving
Ook de badkamer wordt geheel afgewerkt en standaard voorzien van een douche. Daar waar mogelijk wordt ook een bad geplaatst, zie hiervoor de plattegronden per appartement
Alle woningen hebben een eigen berging, of inpandig of toegewezen in de kelder
De appartementen 1 t/m 5, 15 t/m 18 hebben berging in de kelder
De appartementen 6 t/m 15 hebben berging op de verdieping of in het appartement + gebruik gemeenschappelijke fietsenstalling
De appartementen 19 en 20 hebben berging op de begane grond

MEER OVER WONEN IN 'I AM GRAVE'
Graag delen we ons enthousiasme over het plan want het heeft de WOW-factor gekregen. Met zo’n 80 prachtig ontworpen woningen en appartementen, van klein tot groot, koop en huur. Bijna geen één hetzelfde, zelfs één met een eigen torentje. Geweldige uitzichten, geen standaard indelingen, mooie terrassen of balkons. Ze zijn spannend, verrassend en vol beleving voor zowel de jeugd met een kleine beurs als voor de ouderen met een grotere beurs. Het wordt een nieuw stukje stad in een omgeving die aansluit bij Grave, een nieuw stukje stad dat gaat leven.

WAAR GAAT HET GEBEUREN
Het oude bejaardenhuis Maaszicht aan de Prinsenstal, bij de Oude Haven van Grave, staat al enkele jaren leeg. Alles met de rode pannen (De Wijnberg) blijft behouden. De rest wordt gesloopt of gedeeltelijk gesloopt en hergebruikt.
Het resultaat wordt een moderne entree van Grave, met een knipoog naar historische Graafsche panden, met oog voor detail en met eigentijds wooncomfort. De woningen worden gasloos gebouwd.

GRAVE
Het is goed toeven in Grave. Met ruim 13.000 inwoners is Grave groot genoeg om alle voorzieningen onder handbereik te hebben en klein genoeg om gezellig te zijn. Ook is Grave nog eens centraal gelegen en goed bereikbaar, vlakbij de steden Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven en met het gemak van de snelle bereikbaarheid van uitvalswegen.
Een historisch vestingstadje met een levendige binnenstad, sfeervolle straatjes, gezellige winkeltjes waaronder maar liefst 40 speciaalzaken, een mooie kade aan de Maas en een jachthaven bij het centrum.
Rondom Grave is volop natuurschoon en zijn er de pittoreske kerkdorpen Velp, Escharen en Gassel. U wandelt en fietst zo naar een landelijke, rustige omgeving met weilanden, bossen en landgoederen. In 2020 wordt Grave voorzien van een glasvezelnetwerk.
Kortom een aantrekkelijke woonplaats.

*Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is voor nieuwbouw en transformatie niet altijd te voorkomen dat de informatie afwijkt van het uiteindelijke resultaat. Dit kan met name gelden voor de de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.500,- - € 685.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 67 m² t/m 181 m² Inhoud 200 m³ t/m 450 m³ Start Verkoop 10-03-2020 Aantal kavels 20 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.