Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Graafschedijk/Hof Van Esteren Kavel 3 in Escharen 5364 NR

Graafschedijk/Hof van Esteren kavel 3

5364 NR Escharen
Koopsom € 148.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de rand van de kern Escharen, op de kruising van de Beerschemaasweg en de Graafschedijk, wordt ‘Hof van Esteren’ gerealiseerd. De grote percelen en de groene buitenruimte met gras, bomen en struiken vormen een mooie en natuurlijke leefomgeving. Samen met de wandelpaden en de speelplekken zorgt dit voor de sfeer van een intiem hof waar het veilig en heerlijk toeven is. Zowel voor volwassenen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de kern Escharen, op de kruising van de Beerschemaasweg en de Graafschedijk, wordt ‘Hof van Esteren’ gerealiseerd. De grote percelen en de groene buitenruimte met gras, bomen en struiken vormen een mooie en natuurlijke leefomgeving. Samen met de wandelpaden en de speelplekken zorgt dit voor de sfeer van een intiem hof waar het veilig en heerlijk toeven is. Zowel voor volwassenen als kinderen.

In het Hof van Esteren zijn 6 royale vrije sector bouwkavels beschikbaar. Een eigen huis bouwen is een droom van velen. Alles precies op de manier zoals het voor u perfect is; een uniek eigen huis. Met een bouwkavel in het Hof van Esteren kunt u deze droom laten uitkomen.

Indien u in aanmerking wilt komen voor één van de bouwkavels kunt u zich voor 4 januari a.s. inschrijven, het inschrijfformulier kunt u opvragen bij één van de makelaars of downloaden via de knop op deze website: "Vraag brochure aan".

Escharen (ca. 1200 inwoners) is een kerkdorp ten zuiden van het Brabantse vestingstadje Grave, waar het sinds 1942 deel van uitmaakt. In de volksmond wordt het ‘Esteren’ genoemd, waar dit nieuwbouwproject naar is vernoemd.
De tijd lijkt in dit lieflijke dorpje te hebben stilgestaan. Door de eeuwen heen wist Escharen zijn eigen karakter te behouden: een oase van rust, prachtig ingebed in een landelijke omgeving. Terwijl het centrum van Grave op slechts enkele kilometers afstand ligt. Alle voorzieningen zoals winkels, kinderopvang en scholen zijn dus binnen handbereik. De aantrekkelijke stad Nijmegen ligt op 17 km afstand. Hier kun je heerlijk shoppen en uitgaan. Je vindt er ook alle vormen van onderwijs.
Ook over groen en ontspanningsmogelijkheden in de buitenlucht valt er weinig te klagen. Vlakbij Escharen ligt natuur- en recreatiegebied het Graafse Raamdal. Verderop de Gasselse Heide en natuurgebied Vogelshoek. Je kunt hier fantastisch wandelen en fietsen. Escharen heeft verder een actief verenigingsleven Ál met al combineert dit dorp al het goede van de levendige stad en het vredige platteland.
Escharen ligt aan de N324 en N321 die Den Bosch, Oss en Nijmegen verbindt. Verderop liggen de A50 en A73, waardoor je snel in de rest van het land bent. Met de bus zijn de treinstations in Cuijk, Oss en Nijmegen direct bereikbaar.

Kavel 1: perceelgrootte 759 m² Koopsom € 199.000,-- von
Kavel 2: perceelgrootte 521 m² VERKOCHT
Kavel 3: perceelgrootte 529 m² Koopsom € 148.000,-- von
Kavel 4: perceelgrootte 510 m² Koopsom € 142.000,-- von
Kavel 5: perceelgrootte 502 m² Koopsom € 140.000,-- von
Kavel 6: perceelgrootte 500 m² Koopsom € 139.500,-- von
Kavel 7: perceelgrootte 520 m² Koopsom € 144.000,-- von
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 148.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 529 m² Kadasteroppervlakte 529 m² Kadastrale gegevens Gemeente Grave Sectie C Perceelnummer 1911 Oppervlakte 529 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.