Mijn favorieten

Verkoop

Toe aan een nieuw huis of misschien al iets op het oog? Uw huidige woning verkopen moet nog wel even gebeuren. Samen met u gaat WOON Makelaars op zoek naar de koper. We kennen de woonmarkt in Grave en omgeving door en door. Weten wat er speelt en zijn goed op de hoogte van het aanbod. Zo zijn we niet alleen adviseur, maar zeker ook partner.

 

U bepaalt, wij doen

Besluit u uw woning bij WOON Makelaars in verkoop te brengen, dan gaan we graag aan de slag. We maken voor elk huis afzonderlijk een goed van plan van aanpak. Met een onderbouwde waarde-indicatie en een verkoop- en promotieplan, gericht op de doelgroep voor uw woning. Natuurlijk krijgt u ook praktische tips en adviezen voor de optimale presentatie van het pand. De eerste indruk is allesbepalend. We maken een verkoopbrochure met professionele fotoreportage en plattegronden. Daarnaast plaatsen we de woning online op Funda, Pararius, onze website en eventueel op onze facebookpagina. We koppelen kopers en verkopers actief aan elkaar. Dat vinden wij logisch. We kijken bij wie uw woning in de smaak zou kunnen vallen. Zij ontvangen van ons alle informatie die een koper nodig heeft om tot aankoop over te gaan. Een intensief proces waarbij we u als klant volledig ontzorgen.

 

Meer weten? Neem dan contact op.

 

“Na 7 jaar pas overgestapt naar WOON Makelaars. Mede door hun kennis van de lokale markt. Binnen 6 weken verkocht! We waren erg blij met de goede begeleiding en tips.”