Mijn favorieten

WOON Makelaars koopt

Of het nu je eerste woning is of niet; een huis kopen doe je niet zomaar. Het is tenslotte geen halfje wit. Het is een grote aankoop en daarover moet je weloverwogen kunnen kiezen. Goed advies van een makelaar met kennis en ervaring is een must. WOON Makelaars is zo’n makelaar. Wij begeleiden u graag van begin tot eind bij de aankoop van uw nieuwe woning.

 

U bepaalt, wij doen

Besluit u uw woning via WOON Makelaars aan te kopen, dan gaan we graag aan de slag. We begeleiden u op een eerlijke en deskundige manier bij deze grote aankoop. We denken, voelen en kijken met u mee. We zetten de plussen en minnen op een rijtje. We informeren over de wijk, de woonomgeving en de bouwkundige staat. Maar brengen u ook op de hoogte van juridische-, administratieve-, milieutechnische- en bestemmingstechnische aspecten. In de onderhandelingen heeft u aan ons niet alleen een adviseur, maar ook een partner. We kennen de markt en het actuele prijsniveau. Zo beoordelen we of de vraagprijs realistisch is.

 

Voor WOON Makelaars is het kopen van een huis een dagelijkse bezigheid. We bieden aankoopbegeleiding op basis van deeldiensten. Zodat u ons in ieder stadium van het aankoopproces kunt inschakelen.

 

Weten of wij ook uw aankoopmakelaar kunnen worden? Neem dan contact op.

 

“Het contact liep vanaf het eerste moment subliem, erg goed. De begeleiding en de adviezen waren van bijzondere kwaliteit. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.”