Mijn favorieten

Aankoop

“Een huis is geen halfje wit”! Wij gaan graag met u op zoek naar uw droomhuis.


Het is een grote aankoop die u niet vaak doet en met vergaande consequenties. Laat u niet verleiden tot te snelle beslissingen. Kies voor zekerheid en behoed uzelf voor een te dure aankoop. WOON Makelaars biedt eerlijke en deskundige aankoopbegeleiding. Wij denken, voelen en kijken met u mee, zetten de plussen en de minnen op een rijtje, informeren u over de wijk, de woonomgeving, de bouwkundige staat, juridische, administratieve, milieutechnische en bestemmingstechnische aspecten. Wij kunnen U helpen met de onderhandelingen.

Als geen ander kennen wij de markt en het actuele prijsniveau en kunnen beoordelen of de vraagprijs realistisch is. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat uw nieuwe woning het huis van uw dromen is en blijft.

Voor WOON Makelaars is een huis kopen een dagelijkse bezigheid. Wij kunnen u daarom met alle aspecten van het aankopen van uw nieuwe huis van dienst zijn. Wij bieden aankoopbegeleiding aan op basis van deeldiensten. U kunt ons in ieder stadium van het aankoopproces inschakelen.

Wilt u onze hulp, neem dan contact met ons op.