Mijn favorieten

Taxaties

Er zijn diverse gebeurtenissen waarbij het belangrijk is de marktwaarde van een woning te weten. Als je een woning gaat aankopen of verkopen bijvoorbeeld. Of als je een financiering of bepaalde verzekering aangaat. Maar ook in geval van successie of een boedelscheiding. Allemaal voorbeelden waarin de taxatiewaarde bepalend is.

 

U vraagt, wij doen

Taxeren is maatwerk. Dat doe je niet zomaar. De makelaars / taxateurs van WOON Makelaars zijn gecertificeerd en daarmee bevoegd voor het maken van verschillende taxatierapporten. We zijn namelijk niet alleen lid van de NVM. Onze makelaars / taxateurs zijn ook aangesloten bij het NWWI, Vastgoedcert en NRVT. Het taxatieproces moet grondig en goed gebeuren. Daar nemen we de tijd voor. We komen bij u langs om de woning uitgebreid te bekijken. Daarbij letten we onder andere op de staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte, indeling, mate van isolatie, verplichting en rechten en de ligging en omgeving. Vervolgens worden er foto’s gemaakt, doen we onderzoek bij de gemeente en maken we het taxatierapport op. WOON Makelaars regelt het.

 

Heeft u een taxatierapport nodig? Neem contact met ons op of loop binnen voor meer informatie, de voorwaarden en tarieven.