Mijn favorieten

Algemeen

De woonmarkt is flink aan verandering onderhevig. Wie een huis wil kopen in de drukke stad, vangt vaak bot. Steeds vaker zoeken woningkopers hun geluk op plekken in de periferie van grote steden. Mensen trekken steeds meer naar het buitengebied. Zo ook naar Grave en de kerkdorpen Escharen, Gassel en Velp. Woningzoekers hebben daardoor minder keuze dan voorheen. Zowel op de koop- als huurmarkt. Hoewel ook hier de woningkrapte heeft toegeslagen, is de verhouding tussen prijs en kwaliteit nog steeds gunstig en staan er meerdere nieuwbouwprojecten op stapel. Inmiddels komt zo’n 50 procent van de inwoners van buiten de vestingstad. Maar ook binnen Grave wordt veel verkocht en weer aangekocht.

WOON Makelaars kent de Graafsche woonmarkt door en door. Daardoor zijn we niet alleen adviseur, maar vooral ook partner. Zo kunnen we inspelen op woonwensen. Maatwerk leveren dus. Of het nu gaat om kopen, verkopen, huren of verhuren; u kunt ervoor bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een woonhuis of combinatie woonhuis-bedrijfspand, wilt u weten wanneer het open huis is, lezen over aankomende nieuwbouwprojecten of alvast inschrijven als woningzoeker? Bekijk dan ons aanbod.